2020: Een nieuw begin?

by elvirablijd

In mijn vorige blog kon je lezen dat we net voor het nieuwe jaar gaan verhuizen naar Londen. Inmiddels is dat idee geland, ons huis al ingericht en is het alleen nog wachten tot het zover is!

Op 1 januari 2019, net na middernacht, postte ik een foto van Jeremy en mij op Instagram om het nieuwe jaar mee in te luiden. We kwamen op 31 december terug uit Londen en reden vanuit het vliegveld meteen door naar vrienden om te toasten op 2019. In de beschrijving schreef ik dat we klaar waren voor het nieuwe jaar en dat ik benieuwd was wat 2019 ons zou brengen. Het bracht ons zoveel goeds! In Amsterdam wonen, vakantie naar Barcelona, tripjes naar Engeland en uiteindelijk werd 2019 ook het jaar waarin we de knoop doorhakten en ervoor kozen om naar Engeland te verhuizen.

Als ik terug denk aan dat moment, 1 januari 2019, dan is het zo bizar om je te bedenken dat ik toen nog van niks wist. Alles nog ongepland. Maar op 1 janauri 2020 luidden Jeremy en ik samen het nieuwe jaar in. En niet hier, vertrouwd en omsingeld voor vrienden, maar in een cottage in Londen. En dat voelt zo gek, maar ook heel fijn. Een beetje als een nieuw begin? Is dat de juiste benaming? Ach, wie zal het zeggen. Ik ben vooral benieuwd hoe het is om Londen met Jeremy te ontdekken. Een nieuwe omgeving, struinen door de straten en thuis komen na een wandeling in ons eigen plekje. Ik kijk er zo naar uit.

Liefs, Elvira

0 comment

Ook leuk

Leave a Comment