YES, MIJN NIEUWE BLOG ONLINE EN 10 FEITJES OVER MIJ

by elvirablijd

Hoera!

Eindelijk! Ik ben zo enthousiast om dit nieuwe resultaat met iedereen te delen. Al een aantal jaar probeer ik met verschillende medium een blog op te zetten waar ik mijn eigen interesses en ideeën met iedereen kan delen. Puur omdat ik het leuk vind om erover te schrijven en ik een online-uitlaatklep helemaal geen slecht idee vond. Dus.. Welkom op elvirablijd.nl, mijn eigen stukje internet. Een plekje waar ik hoop anderen te kunnen inspireren, te laten lachen of te amuseren. En als dat niet lukt, heb ik altijd een stukje dagboek voor mezelf om terug te kunnen lezen. Hoe ik het allemaal ga aanpakken qua de frequentie waarmee ik zal posten weet ik nog niet. In ieder geval is de stap om een mooi blog in elkaar te zetten gelukt, met zelfs een eigen domeinnaam!

Poging 700

En waarom ik het nou al zo vaak geprobeerd heb? Waarschijnlijk omdat het me nog niet eerder is gelukt om een investering te maken in een blog. Iets creëren wat het meer eigen maakt, zoals een domeinnaam of logo. Daarbij vind ik het nu belangrijk dat ik kan schrijven over wat ik zelf leuk vind. Ik lees veel blogs en kies de artikelen die ik wil lezen zorgvuldig uit. Ik vind het het leukst als een artikel vlot, maar serieus geschreven is en er niet teveel woorden zijn gebruikt om het artikel op te kunnen vullen. Dat wil ik daarom zelf ook niet (of zo min mogelijk) doen. Dat ik daarom niet elke dag of elke week een blog online kan zetten, vind ik dan ook helemaal niet erg.

Iets met feitjes?

Nou ja, genoeg gepraat! Ik heb wat feitjes over mezelf die ik graag wil delen! Komen ze!

  1. Regelmatig krijg ik de vraag wat mijn afkomst is en verbazingwekkend genoeg zijn mensen vaak verbaasd als ik zeg dat ik half Surinaams ben. Vaker wordt er gegokt op Braziliaans, zelfs de Dominicaanse Republiek heb ik voorbij horen komen. Mijn andere helft is overigens Nederlands. Mijn moeder is hartstikke blond, haha!
  2. Als het even kan houd ik het liefst mijn schoenen aan. Ik vind het niet fijn om op sokken of blote voeten rond te lopen.
  3. Ik eet het liefst Hollandse pot. Ik verkies aardappelen, groente en vlees met 100% boven roti. Een echte Bounty hier dus.
  4. Ik heb een haat-liefde verhouding met sporten. Ik ben van bijna alle sportscholen bij mij in de buurt lid geweest. Als ik een membership heb moet ik mezelf er na 3 weken met lood in mijn schoenen naar toe slepen en als ik dat niet heb vind ik mezelf echt een luie donder en probeer ik mezelf weer op andere ideeën te brengen.
  5. Hoewel ik half Surinaams ben, ben ik nog nooit in Suriname geweest.. Blame my parents!
  6.  Ik ben nog nooit op vakantie buiten Europa geweest, behalve toen ik 1,5 jaar was en ik samen met mijn moeder en oma naar Amerika ging. Ik weet daar alleen niks meer van 🙁
  7. Ik heb twee tattoo’s. De eerste zette ik samen met mijn zusje in 2015. Het is een bliksemschicht en hij staat op mijn rechter onderarm. Mijn zusje heeft hem op haar linker onderarm. De tweede zette ik in juni 2018 en is het handje van Fatima, ook wel bekend als de hamza, net naast mijn enkel.
  8. Ik heb twee piercings in mijn linkeroor, een helix die ik zette in 2010 en een rook die volgde in 2014. Ik zette in 2013  ook een neuspiercing, die ik vervolgens na een klein jaar ben verloren. Toen ik het nieuwe sieraad erin wilde doen, was het gaatje al dicht. Er zit hiervan een klein litteken op mijn neus.
  9. Mijn favoriete stad is Londen. Ik besloot om er in 2016 als aupair naar toe te gaan en had daar echt de tijd van mijn leven.
  10. Hoewel ik dol ben op mijn vrienden en familie, ben ik ook heel erg gesteld op tijd om iets voor mezelf te kunnen doen. Ik vind het op zijn tijd bijvoorbeeld fijn om alleen naar de stad of een stukje te wandelen op de dijk.

Goed, dat waren 10 feitjes voor mij. Ik ben benieuwd of andere zich hier ook in herkennen. Ik hoop hiermee in iedergeval een klein beetje een beeld van mezelf te schetsen. Meer zien? Volg me dan ook op Instagram!   

Liefs, Elvira

0 comment

Ook leuk

Leave a Comment